Primarul Capitalei, Ion Ceban a comentat declarația premierului Gavrilița despre situația legat de deconectările de la energie a întreprinderii municipale „Apă-Canal Chșinău”. Edilul califică ieșirea premierului drept una deplasată, și spune că își rezervă dreptul la proteste și alte căi legale de contestare a prostiei și incompetenței PAS.

„Am văzut reacția absolut deplasată, ca și multe alte replici, a doamnei Prim-ministru și a colegilor săi în perioada de guvernare. Nu vreau să fac referire la aceste perle, dar din ceea ce văd ne sperie în continuare cu procuratura, inspecții financiare, CNA și tot ce au în subordine. Ca să plătim noi cu toții, inclusiv pentru impotența și pentru prostiile lor. Astăzi, plătim cel mai scump gaz din lume pe banii pe care i-au luat credit pe care tot trebuie să-i plătim noi, cetățenii. Plătim cea mai scumpă energie electrică din Europa și achităm cele mai mici costuri la apă, pentru asta ne sperie cu inspecții, procuraturi și alți mascați.

„Vremurile bune” vor trece și organele de drept vor da aprecieri acestor acțiuni. De ce noi plătim de 7 ori, de 3 ori, de 2 ori la servicii decât țara unde este război și alte state.Pentru incompetența și gravele abateri de la legislație, veți răspunde cu toții penal și mulți dintre voi nu vor reuși sa fugă ca verișoarele voastre, cumetrii și miniștrii obosiți și incompetenți.

P.S. Oamenii răbda până când cred că se poate de răbdat.

Ne rezervăm dreptul la proteste și alte căi legale de contestare a prostiei și incompetenței PAS”, a scris Ion Ceban.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE