Simona Halep a revenit în această dimineață în România și a făcut primele declarații, după primirea verdictului de la TAS. Românca a vorbit, printre altele, despre posibila participare la turneul de la Miami și despre antrenorul pe care și-l dorește alături.

În această dimineață, sportiva de 32 de ani s-a întors în țară de la Dubai, acolo unde se antrenează, și a făcut primele declarații. Printre altele, românca a vorbit despre antrenorul pe care și-l dorește alături.

Simona a spus că nu se așteaptă să îi fie ușor să-și creeze o echipă pe placul ei, dar a dat de înțeles că se gândește la o posibilă nouă colaborare cu Darren Cahill, antrenorul australian alături de care a avut cele mai bune rezultate.

„În momentul acesta nu am o echipă, dar am câteva zile la dispoziție să formez o echipă așa cum îmi doresc eu. Dar nu va fi ușor. Bineînțeles că au fost colaborări foarte bune și cu antrenorii români. Pentru mine, însă, colaborarea cu Darren a fost specială și am făcut cele mai bune rezultate. Nimic nu este exclus, o să mă gândesc bine și o să aleg", a declarat Simona Halep.

Fostul lider WTA a vorbit, la sosirea pe aeroportul Henri Coandă, și despre turneul de la Miami, programat între 19 și 31 martie, la care ar putea să-și facă revenirea în circuit.

Americanii i-au oferit un wild-card româncei pentru competiția care începe în puțin mai mult de o săptămână, iar Simona se gândește serios să accepte, precizând că ar vrea să meargă în SUA. La turneul de la Miami au mai primit trei jucătoare wild-carduri, toate trei campioane de Grand Slam: Emma Răducanu, Venus Williams și Caroline Wozniacki.

Halep a spus că nu a luat, însă, nicio decizie până acum în ceea ce privește participarea ei la competiția din Florida, având nevoie de câteva zile pentru a se pregăti mental de acest moment al întoarcerii în circuit.

„Așa îmi doresc, să merg să joc la Miami, dar acum doar ce am ajuns și am nevoie de 2-3 zile ca să mă pregătesc mental pentru asta. Voi decide zilele următoare dacă merg. Pregătirea mea până acum a fost una bună, dar ținând cont că nu am jucat meciuri oficiale un an și 7 luni aproape, o să fie destul de dificil să reîncep. Dar am tot timpul din lume și o să o iau pas cu pas", a adăugat Simona Halep.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE