Premierul Dorin Recean a vizitat recent nodul rutier de la intrarea în orașul Bălți, ăn direcția Nord, un complex de infrastructură rutieră care se reconstruiește deja, câțiva ani

Prim-ministrul a discutat cu șeful de șantier problemele legate de durata executării proiectului și a făcut o promisiune că obiectul de infrastructură rutieră va dat în folosință în luna octombrie curent, exact în toiul campaniei electorale pentru alegerile locale programate pentru 5 noiembrie.

„Lucrările care trebuiau executate în 18 luni, durează ani de zile. Am analizat problema cu șeful de șantier și până în octombrie aceste lucrări trebuie să fie finalizate și asta se va întâmpla. Împreună cu echipa de la MIDR ne vom asigura că, în câteva luni, nodul rutier va fi complet deschis circulației”, a menționat Recean.

Contractul pentru efectuarea lucrărilor a fost semnat în iunie 2019, adica aproape patru an in urma, iar  firma „Poduri-Prim" SRL care execută lucrările îi are ca acționari pe Veaceslav Țerna - 60% si Natalia Rostovskaya - 40%, în asociere cu firmele Rutador si Ecotehlider.

Antreprenorul si-a asumat obligația să finalizeze integral lucrările contractuale în anul 2022.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE