Partidul Moldova Unită (MU) să mărește. Peste 1300 de membri ai Uniunii Centriste au anunțat astăzi, 21 ianuarie aderarea la MU.
Aceștia au declarat că sunt dezamăgiți de activitatea conducătorilor partidului din care pleacă. Președinții filialelor de sectoare municipale au ieșit cu declarații în care au acuzat PCRM, dar și partidele liberale. Au caracterizat destabilizarea situației social economice din țară, dar și au motivat despre alegerea făcută. Aceștia susțin că MU nu are infracțiuni economice și pete negre.
Întrebați de ce nu au aderat la PD, Mihai Guzun, a menționat că ”nu am ales să mergem la PD pentru că acolo sunt multe neclarități. În cadrul partidului, Dumitru Diacov are o poziție, iar Oleg Serebrian alta”.
Precizăm că recent în cadrul Partidului "Moldova Unită" au aderat Victor Stepaniuc, Vladimir Ţurcan, Valentin Guznac şi Ludmila Belcencova. Cei patru au părăsit formaţiunea comunistă şi s-au declarat deputaţi neafiliaţi.  
Amintim că în luna august Uniunea Centristă a suferit modificări esențiale, iar Vasile Tarlev nu mai este președinte partidului.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE