Pentru mâine, 29 noiembrie este planificată o nouă ședință a Consiliului Municipal Chişinău. În acest sens, primarul general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a semnat o dispoziție de a convoca toți consilierii în şedinţă extraordinară, anunță Politik.md.

Din agenda ședinței fac parte mai multe subiecte ce țin de desfăşurarea programului de reabilitare a drumurilor în municipiul Chişinău, atribuirea unui teren, în urma licitaţiei publice, pentru construcţia unui obiect de cult în scuarul „Dimitrie Cantemir” și un subiect ce tine de atribuirea unui mandat de consilier în Consiliul Municipal Chişinău.
Alte subiecte incluse pe rodinea de zi țin de: unele modificări în decizia Consiliului cu privire la componenţa nominală a comisiilor de specialitate pentru diferite domenii de activitate”, iar un alt subiect ține de rectificarea bugetului municipal Chişinău pe anul 2012. De asemenea, consilierii au în agendă și despre subiectul ce ține de aprobarea Bugetului municipal Chişinău pe anul 2013 în prima lectură, precum și un subiet cu privire la constituirea Serviciului de colectare a impozitelor şi taxelor locale şi aprobarea Regulamentului de activitate al acestuia.
În agenda ședinței CMC mai figurează și o propunere cu privire la trecerea în evidenţă militară a tinerilor din municipiul Chişinău, născuţi în anul 1997, una cu privire la aprobarea Regulamentului modului de distribuire a abonamentelor pentru călătoria în transportul urban unei categorii de copii aflaţi în dificultate, iar un alt subiect ține de stabilirea indemnizaţiilor de şedinţă pentru aleşii locali, precum și alte subiecte ce țin de atribuirea unor mijloace fixe unora dintre Direcțiile municipale.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE