Opoziţia Lunii cu Soarele, altfel spus Luna plină, predispune la nervozitate şi agitaţie. De asemenea, riscul de accidente este mai mare. Se pot produce bulversări profunde şi pot surveni decepţii, inclusiv în domenii în care nu vă aşteptaţi.

Berbec (21.03-20.04)
S-ar putea să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră. Păstraţi-vă calmul şi nu vă lăsaţi atras într-o ceartă! Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie şi să ascultaţi sfaturile unei rude.
Taur (21.04-20.05)
Aveţi o groază de probleme şi sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe în acelaşi timp. Dacă vă pripiţi, riscaţi să faceţi greşeli costisitoare. Vă sfătuim să fiţi mai atent la serviciu. Evitaţi speculaţiile!
Gemeni (21.05-21.06)
Tensiunile din familie, cauzate de dificultăţi financiare, duc astăzi la discuţii aprinse cu o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să nu vă ambalaţi. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Ar fi bine să evitaţi călătoriile. Odihniţi-vă mai mult!
Rac (22.06-22.07)
Sunteţi foarte ambiţios, dar conjunctura actuală nu vă ajută prea mult. Nu este momentul să vă asumaţi mai multe responsabilităţi. S-ar putea să fiţi confuz şi să nu vă puteţi onora toate angajamentele. Spre seară, faceţi planuri pentru sfârşitul de săptămână, împreună cu persoana iubită.
Leu (23.07-23.08)
Vă faceţi griji degeaba. Norocul vă zâmbeşte atât pe plan profesional, cât şi pe plan financiar. S-ar putea să fiţi puţin surmenat şi, din această cauză, să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu căutaţi nod în papură celor din jur. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.
Fecioară (24.08-23.09)
Dimineaţa s-ar putea să nu vă simţiţi în formă, ceea ce vă accentuează starea de nervozitate. Vă recomandăm să nu vă asumaţi nici un risc. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu multă răbdare!
Balanţă (24.09-23.10)
Din cauza problemelor sentimentale, dimineaţa este posibil să fiţi confuz. Acceptaţi ajutorul prietenilor apropiaţi! Pentru a evita o ceartă în familie, ar fi bine să amânaţi orice decizie pentru altădată.
Scorpion (24.10-22.11)
Din cauza amânării unei delegaţii, programul vă este dat peste cap. S-ar putea să vă enervaţi pentru că sunteţi nevoit să pierdeţi timpul fără folos. Cei din jur fac tot posibilul să vă ajute.
Săgetător (23.11-21.12)
Dimineaţa s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor nereuşite care parcă se ţin lanţ. Nu este exclus să fiţi irascibil şi să vă certaţi cu cei din jur. Vă recomandăm să vă temperaţi pornirile agresivie. Amânaţi întâlnirile de afaceri!
Capricorn (22.12-20.01)
Sunteţi confuz şi predispus să faceţi greşeli. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor urgente. Dimineaţa este posibil să vă dezămăgiţi într-un prieten bun. Nu căutaţi nod în papură celor din jur!
Vărsător (21.01-20.02)
Dimineaţa sunteţi irascibil şi riscaţi să stricaţi relaţiile cu colaboratorii. Păstraţi-vă calmul şi nu faceţi caz din orice mărunţis! Este indicat să evitaţi ieşirile în societate şi afacerile, pentru că sunteţi predispus la greşeli.
Peşti (21.02-20.03)
Astăzi vă concentraţi mai greu, aşa că vă sfătuim să amânaţi deciziile importante. Ar fi bine să evitaţi activităţile care necesită efort intelectual şi luciditate. Este cazul să acordaţi mai mult timp odihnei.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE