Vitalia Pavlicenco, liderul Partidului Național Liberal a fost amenințată telefonic în seara zilei de miercuri, 13 ianuarie în jurul orei 21.23 min 55 sec., fixate în aparatul de telefon.
Pavlicenco a fost sunată de la numărul 503-054, care este un număr a unei cabine telefonice din stradă, după informația oferită. ”Am deschis aparatul și am fost somată prin cuvintele: „Nam ne nravitsia kak vi rabotaete i cito vi pisete, ostavite Pravitelistvo i Filata v pokoe” (“Nouă nu ne place cum lucrați și ceea ce scrieți, lăsați Guvernul și pe Filat în pace”). Am încercat să le spun că nu am înțeles, în ideea că vor repeta mesajul și voi reuși să îl înregistrez prin folosirea funcției respective a telefonului, însă apelul a fost întrerupt. Somarea a durat 16 secunde”, a spus Pavlicenco.
Solicitată de Politik, liderul PNL, a menționat că nu exclude faptul că este o provocare din partea comuniștilor. ”Se vede că deranjez pe cineva și au hotărât să mă amenințe, dar să nu creadă că pot să mă sperie”, a spus Pavlicenco.
În acest sens, Vitalia Pavlicenco depune în dimineața acestei zile o cerere procurorului general, Valeriu Zubco, pentru a investiga acest caz.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE