Partidul de guvernământ (PAS) este hotărât să dea o bătălie electorală chiar în fieful mașinării administrative a lui Ilan Șor, primăria Orhei. PAS anunță că va avea propriul candidat pentru primăria acestui oraș. Este vorba de Sergiu Stanciu candidatul partidului aflat la guvernare pentru primăria acestui oraș

„ Orhei nu mai trebuie să fie asociat cu un grup criminal organizat și să fie condus de un fugar. Oamenii din Orhei au fost mereu de partea bună a societății. Orhei este un oraș proeuropean și sunt sigur că în aceste alegeri v-a demonstra acest lucru. Succes, Sergiu, succes echipei PAS Orhei!”, a scris Andrei Spînu unul din liderii formațiunii.

În prezent, Stanciu administrează cel mai mare complex artistic și cultural - Arena Chișinău. PAS menționează că Sergiu Stanciu are o vastă experiență de management, atât în instituții publice, cât și în sectorul privat. Este specializat în administrarea și managementul societăților comerciale.

În perioada 2013-2015, Sergiu Stanciu a ocupat funcția de viceministru al Tineretului și Sportului. Anterior, a activat în funcția de director al Direcției Informațional Analitice din cadrul Parlamentului Republicii Moldova, director al postului de radio „Radio România Chișinău”, director general al Institutului Muncii și director al Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE