Ilan Shor is-a adresat lui Vlad Filat în instanță într-un mod agresiv, folosind cuvinte necenzurate. Declarația aparține avocatului care îl apără pe fostul premier, informează Politik.md.
Potrivit apărătorului legal, în timp ce răspundea la întrebări, Ilan Shor a roșit și a fost surprins de mai multe ori în timp ce se uita spre procurer pentru a primi aprobarea să răspundă sau nu. Solicitat de jurnaliști, Ilan Shor a refuzat să comenteze situația.
Totodată, ședințele de judecată în dosarul Vlad Filat rămân în continuare închise. Decizia a fost luată de magistrați, chiar dacă anterior o serie de experți internaționali au recomandat sporirea transparenței în dosarul ce se consideră a fi unul de rezonanță.
Amintim că liberal-democratul Vlad Filat a fost reținut pe 15 octombrie, după ce deputații au votat pentru ca acestuia să-i fie ridicată imunitatea. Fostul premier are statut de învinuit într-un dosar, privind jafurile din sistemul bancar, fiind acuzat de trafic de influență și de luare de mită.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE