Nici  premierul, Vlad Filat nu o cunoaște personal pe Veronica Bacalu, dar spune că s-a documentat în privința activității acesteia, iar acum este pregătit să voteze pentru ea.  Liderul PLDM, a mai subliniat că așteaptă un răspuns decisiv de la PL. Declarațiile au fost lansate în cadrul unui interviu de la Europa Liberă.
”Nici eu nu o cunosc personal, dar am avut posibilitatea să mă documentez ce fel de om este, cum s-a manifestat acest om în activitate, nu în afirmații facute publice sau mai puțin publice. Eu votez conștient și cu toată inima pentru această candidatură. Și dacă există această poziție, că da, candidatura doamnei Bacalu corespunde principiilor și valorilor promovate de Partidul Liberal, atunci este firesc ca dumneaei să vină la Chișinau, să aiba discuții cu toți deputații din AIE și socialiștii”, a  explicat Filat.
Mai mult, liberal-democratul spune că este surprins de reacția liberalilor, pentru că l-a auzit pe Mihai Ghimpu într-un interviu,  spunând că ambii candidați sunt buni. 
Liderul PL, a declarat că liberalii nu pot spune nici da, nici nu pentru Veronica Bacalu pentru că nu o cunosc.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE