Compozitorul piesei “Hora din Moldova”, Veaceslav Danilov, intenţionează să o dea în judecată pe Nelly Ciobanu, a afirmat acesta joi, 18 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta o acuză pe cea care a prezentat piesa la Eurovision pe motiv că nu a fost plătit pentru piesă. Totodată, compozitorul s-a arătat supărat pentru că nu a mers cu echipa Moldovei la Moscova unde s-a desfăşurat concursul.
“N-am primit nici cei 500 de lei, care erau prevăzuţi în contract şi nici cheltuielile pentru aranjament n-au fost achitate”, a declarat Daniliov.
Acesta a mai spus că va cere instanţei de judecată rezilierea contractului încheiat cu Nelly Ciobanu pentru a i se retrage dreptul de a mai interpreta piesa cu care a prezentat R. Moldova la Eurovision.
Interpreta, care a aflat întâmplător despre intenţiile lui Danilov, a infirmat acuzaţiile compozitorului. Nelly susţine că acuzaţiile acestuia sunt nefondate şi că în contract “este scris negru pe alb că am plătit cei 500 de lei pentru studio. Veaceslav nu a vrut să-mi ia mulţi bani, dar a cerut în schimb, să-i promovez numele peste tot, ceea ce eu am făcut şi m-am ţinut de cuvânt”, a explicat Nelly.
Interpreta crede că supărarea lui Danilov este cauzată de faptul că acesta nu a mers cu întreaga echipă la Moscova.
Piesa “Hora din Moldova” interpretată de Nelly Ciobanu la Eurovision, s-a plasat pe locul 14.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE