Prim-ministrul Natalia Gavrilița se află astăzi în raionul Hîncești, unde va avea o loc o ședință cu reprezentanții autorităților publice locale din raion. În cadrul acesteia, vor fi discutate principalele probleme cu care se confruntă locuitorii din regiune.

De asemenea, vor fi  analizate prioritățile Strategiei de Reformă a administrației publice. Natalia Gavrilița va vorbi și despre prioritățile Guvernului pentru anul viitor, inclusiv despre oportunitățile pe care le-a dezvoltat Executivul pentru localitățile care vor dori să se amalgameze voluntar.

Ulterior, șefa Executivului va vizita Liceul Teoretic „Ștefan Holban” din satul Cărpineni. Anul curent, instituția a fost dotată cu echipament modern în cadrul proiectului „Reforma Învăţământului în Moldova”, implementat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cu susținerea Băncii Mondiale.

De asemenea, Natalia Gavrilița va avea o întrevedere cu primarul localității, Ion Cărpineanu, în cadrul căreia va fi discutat procesul de implementare a proiectului „Satul European”, care a ajuns în localitate. Prin intermediul proiectului, va fi reparată Casa de Cultură.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE