Guvernul a aprobat astăzi, 14 noiembrie, în cadrul ședinței Executivului, 2 hotărâri, în care au fost operate modificări și completări, vizează activitatea Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, anunță Politik.md.

Modificările țin de unele schimbări în structura aparatului central al Ministerului, precum și aderarea MTIC la Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor.
 
Astfel, a fost aprobat Regulamentul privind organizarea și funcționarea Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, structurii și efectivului-limită ale aparatului central al acestuia. Poziția „Serviciul implementare a politicilor de reglementare tehnică și standardizare” a fost substituită cu poziția „Serviciul reglementare tehnică și standardizare”, și completată cu poziția „Serviciul e-Transformare”.
 
Cea de-a doua hotărâre vizează optimizarea participării organelor de specialitate ale administrației publice, precum și a altor autorități administrative central la executarea angajamentelor asumate față de organizțiile internationale.
 
Menționăm, că R. Moldova a semnat la 22 decembrie 1992 la Geneva Statutul Uniunii Internaționale a Telcomunicațiilor și Convenția Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE