Preşedintele interimar Mihai Ghimpu se va întâlni cu şeful administraţiei prezidenţiale ruse Serghei Narîşkin. Întâlnirea va avea loc în cadrul Forului intelectualităţii de creaţie şi cercetătorilor din CSI, ediţia a IV-a, găzduit anul acesta de Chişinău.
Întâlnirea Preşedintelui Mihai Ghimpu cu Serghei Narîşkin este programată pentru 24 septembrie. În aceeaşi zi este planificată întrevederea cu conducătorii delegaţiilor oficiale din ţările CSI participante la For, precum şi participarea la şedinţa de deschidere a Forului intelectualităţii de creaţie şi cercetătorilor, lucrările căruia se vor ţine la Palatul Republicii.
La respectivul For, stabilit pentru 24-25 septembrie, se aşteaptă participarea mai multor delegaţii oficiale din ţările membre CSI, delegaţii formate din preşedinţii academiilor de ştiinţe, cercetători ştiinţifici, oameni de cultură şi artă.
Totodată, mihai Ghimpu nu a exclus faptul că în cadrul întrevederii cu Serghei Narîşkin se va discuta şi agenda de lucru a summit-ului CSI, care va avea loc la Chişinău în perioada 8-9 octombrie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE