Bărbatul a trimis un fax către o televiziune locală în care spunea că îşi va lua viaţa, fără a-i menţiona şi pe ceilalţi şase membri ai familiei. La scurt timp după trimiterea scrisorii către presă, Ervin Lupoe - soţ şi tată a cinci copii - a sunat la poliţie.

Totodată, postul de televiziune KABC a contactat poliţia şi astfel un echipaj s-a deplasat către locuinţa suspectului.

Căpitanul William Hayes a spus că la faţa locului au fost descoperite şapte cadavre. Doi adulţi şi cinci copii. Totodată, anchetatorii au descoperit şi un bilet care indica o dispută între Lupoe şi Kaiser Permanente West Los Angeles Medical Center.

În faxul trimis către televiziune, Lupoe îşi numea actul “o situaţie tragică” şi încheia prin a spune că “soţia lui crede că este mai bine să moară”. “De ce să ne lăsăm copiii în grija unor străini?” sunt ultimele rânduri scrise de către bărbat.

Anchetatorii au spus că acesta nu este primul caz şi că în ultimele luni tot mai mulţi oameni îşi pierd locul de muncă. Aceştia sunt îndemnaţi să solicite ajutor pentru a depăşi momentul şi pentru a nu comite acte de acest gen.

“Oamenii ar trebui să apeleze la centre destinate celor care nu mai au un loc de muncă, la consilieri şi la specialiştii care sunt dispuşi să facă orice este nevoie pentru ca aceştia să poată depăşi un astfel de moment”, au spus autorităţile.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE