Marcela Paladi, tînăra rămasă fără o parte din picioare în februarie curent, în urma unui accident rutier, se lansează în politică. O postare în acest sens a fost făcută de ea în rețelele sociale.

„Cred că v-aţi convins deja că eu sînt omul acţiunii şi, cînd văd o problemă, în loc să mă plîng, prefer să o soluţionez. De aceea, vă anunţ despre decizia mea de a candida la funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău în alegerile din data de 5 noiembrie 2023. Vreau să vin în Consiliu nu pentru a face politică, ci pentru a mă implica activ în transformarea Chişinăului într-un oraş prietenos, confortabil pentru persoanele cu necesităţi speciale. Cu aceasta mă voi ocupa zi de zi. Cunosc nu din auzite care sînt problemele în acest sens, am o viziune clară cum pot fi ele soluţionate şi... nu cred că este cineva cu o motivaţie şi cu o dorinţă de a le soluţiona mai mare decît a mea", a scris Marcela Paladi.

Tînăra a venit și cu precizări despre partidul, pe listele căruia vafi în cursa electorală, notează

„Am ales să merg în alegeri pe lista de candidaţi a Partidului Liberal Democrat din Moldova, dînd curs invitației Dlui Președinte, Vlad Filat. Și acest lucru nu este întîmplător. PLDM este unicul partid din care am făcut parte vreodată. M-am alăturat PLDM-ului cu ani în urmă, fiind membră activă a tineretului liberal-democrat. Cunosc bine această echipă, ştiu ce scopuri are şi ele consună perfect cu scopurile mele. Dar merg în CMC nu pentru a reprezenta partidul sau interesele de partid, ci pentru a soluţiona problemele oamenilor. Sunt sigură că voi beneficia de suportul plenar al colegilor liberal-democraţi, dar și altor consilieri în implementarea tuturor acelor idei cu care merg în Consiliul Municipal Chişinău", a mai spus tînăra, care a menționat că această decizie a fost luată de ea după lungi cugetări.

la rândul său liderul PLDM, Vlad filat a scris că Marcela Paladi l-a impresionat și că ea este un exemplu de putere și determinare, o adevărată luptătoare.

„Ce mă impresionează cel mai mult la Marcela este faptul că în loc să aștepte compasiune și ajutor din partea altora, ea însăși oferă empatie și sprijin celor din jur. Astfel de oameni sunt cei care pot schimba cu adevărat lucrurile în țara noastră. Vreau să-i mulțumesc că a acceptat propunerea de a se implica în schimbarea pe care o dorim cu toții și pentru curajul pe care-l arată.

Întotdeauna am crezut că un lider adevărat trebuie să identifice oameni cu potențial, să le ofere susținere și să îi încurajeze să își realizeze proiectele în beneficiul societății. Sunt convins că iubirea de viață, potențialul, calitățile și caracterul puternic ale acestei femei, care pare firavă la prima vedere, dar cu o forță interioară impresionantă, vor aduce schimbări pozitive în societatea noastră”, a scris Filat

La alegerile generale locale din 5 noiembrie, vor fi alesi 898 de primari și 11 058 de consilieri locali, dintre care 9 972 sătești (comunali), orășenești și 1 086 raionali/municipali.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE