După orele 16:00 la Comisia Electorală Centrală (CEC) au mai depus dosare cu actele necesare pentru a se înscrie în campania electorală alte trei partide politice, Partidul Popular Creștin Democrat (PPCD), Partidul Comuniștilor (PCRM) și Partidul Liberal (PL).
Pe lista electorală a PPCD s-au făcut modificări majore, Iurie Roșca, Vlad Cubreacov, Alexandru Corduneanu și Ștefan Secăreanu nu figurează pe listă, ei rămânând doar membri de partid. Însă au oferit primele 7 locuri tinerilor din noua generație.
Maria Boico, membru al Comitetului Central PCRM a declarat că lista partidului din care face parte nu a suferit modificări importante și V. Voronin este în continuare liderul partidului.   
Ion Ciobanu, PL a menționat pentru presă că partidul din care face parte vin cu același mesaj ”să conducem în norma legalității toate încălcările noii guvernări”. Despre actuala campanie electorală crede că va fi călduroasă și dură. ”Lista electorală nu a suferit careva schimbări, locul unu este menținut în continuare de Dorin Chirtoacă”, a adăugat Ciobanu.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE