LIVE TEXT: 20:40 Numărul victimelor împușcăturii a crescut la 130 de persoane. Tot mai multe cadavre sunt scoase din Crocus.

LIVE TEXT: 20:30 Forțele speciale au început să ia cu asalt clădirea. Operațiunea de curățare a început Potrivit primelor informații, patru atacatori au fugit de la locul crimei.

Se raportează că erau cinci teroriști. Forțele speciale ale Gărzii Ruse Rosgvardia au ajuns la clădire la o oră după începerea împușcăturii. Comunicațiile celulare la Moscova sunt slabe. Pentru stingerea incendiului au fost trimise elicoptere.

Atac armat la Moscova, patru indivizi înarmați trag focuri de armă într-o sala de concert Crocus City Hall Potrivit informațiilor preliminare,  40 de persoane au fost ucise și peste 100 au fost rănite în urma împușcăturilor

Peste 50 de echipaje de ambulanță au fost trimise la Krasnogorsk pentru a oferi asistență medicală tuturor celor care au nevoie, a declarat Ministerul Sănătății din regiunea Moscovei, scrie presa rusă.

Unele canale de telegram scriu că pompierii așteaptă sosirea forțelor speciale și încă nu sting focul.

Persoane în camuflaj au dat buzna, cel puțin trei dintre ele, au deschis focul cu arme automate, notează canalul NEXTA

Mallul a fost cuprins de flăcări după ce atacatorii au aruncat o grenadă ceea ce a dus la un incendiu.„Oamenii din sala de concert s-au întins pe podea pentru a scăpa de împușcături, au stat așa timp de aproximativ 15-20 de minute și apoi au început să se târască afară. Mulți au reușit să iasă”, spun martorii.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE