Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі.

Luna isi  petrece ziua in semnul Scorpionului, iar Soarele este din ce in ce mai vioi in semnul Sagetatorului. La începutul zilei, mici neînțelegeri sunt posibile și uneori apar dispute din pricina fleacurilor. Cel mai adesea, nu este vorba despre probleme grave și conflicte de interese, ci despre simple păreri divergente. Trebuie să vă păstrați răbdarea și prietenia; în curând totul va fi clar și aranjat la locul lui. Vi se oferă șansa de a reuși rezolvarea unor probleme dificile. Perseverența și determinarea sunt răsplătite din belșug.

A doua parte a zilei este potrivită pentru comunicarea cu vechi cunoștințe. Oamenii care au fost anterior într-o ceartă pot face pace acum. Seara este favorabilă întâlnirilor cu oameni care au idei asemănătoare cu voi, schimbului de cunoștințe și căutării de soluții non-standard. Vor exista planuri noi, a căror implementare va oferi o mulțime de emoții pozitive tuturor celor care participă la ele.

Săgetătorii își fac planuri de viitor, Scorpionii îndrăgostiți trăiesc momente speciale, Fecioarele fac achiziții reușite, Leii pot avea o seară romantică, Gemenii sar în ajutorul celor dragi, în timp ce Taurii primesc vești bune.

BERBEC

Va trebui să munciți din greu pentru a obține rezultatul dorit, dragi nativi Berbec! Chestia este că vă stabiliți obiective prea înalte. Sunt posibile obstacole pe parcurs.

Unele le depășiți ușor, dar altora nu le puteți face față din prima încercare. Dar perseverența voastră dă roade într-un final. Este posibil ca până la sfârșitul zilei să realizați ceva la care ați visat de mai mult timp.

Sunt probabile întâlniri neobișnuite, în urma cărora vă faceți cunoștințe ce vă vor lăsa o impresie puternică. Mulți sunt interesați de voi, încercând să vă câștige simpatia, să se împrietenească cu voi. Intuiția vă va spune fără îndoială în cine puteți avea încredere.

TAUR

Vă așteaptă o zi interesantă și memorabilă, dragi nativi Taur! Se întâmplă o mulțime de lucruri interesante, există șansa de a dovedi de ce sunteți capabili. Nu este timp să vă plictisiți: din când în când apar niște sarcini interesante, pe soluția cărora vreți să vă concentrați.

Ideile voastre sunt susținute de cei apropiați. Uneori pot apărea diverse obstacole pe drum, dar nici măcar nu vă permiteți gândul de a vă retrage. În curând, toate dificultățile vor fi lăsate în urmă.

Sunt posibile surprize plăcute de la cei dragi, vești bune în ceea ce privește ceilalți membri ai familiei voastre. Schimbările în bine în relațiile cu o persoană care vă este deosebit de dragă nu sunt excluse.

GEMENI

Ziua va avea succes dacă vă evaluați corect punctele forte, dragi nativi Gemeni, și nu încercați să atingeți imposibilul! Gândiți-vă bine cine vă poate ajuta să atingeți obiective importante. Sprijinul aliaților nu va fi de prisos.

Oamenii pe care i-ați ajutat în trecut vor dori probabil să vă returneze favorurile. După-amiaza, va trebui să vă concentrați pe treburile casnice. Este posibil ca unele probleme interne să fie rezolvate, dar aici vor fi necesare cheltuieli.

Mai mult decât de obicei, cei dragi au nevoie de ajutorul vostru în această zi. Este posibil să fiți nevoiți să vă lăsați deoparte propriile treburi, pentru a le oferi sprijinul necesar.

RAC

Zi fructuoasă și interesantă se preconizează pentru voi, dragi nativi Rac! Sunteți perseverenți și de multe ori, din acest motiv, reușiți. Activitățile voastre necesită însă multă energie, iar uneori starea de spirit se poate deteriora din cauza oboselii.

Încercați să faceți mici pauze, pentru a vă recupera forțele. Puteți schimba situația, puteți vizita niște locuri de relaxare neobișnuite. Trebuie să vă gândiți la ce v-ar putea ajuta să vă distragă mintea de la problemele voastre.

Va fi util să vă găsiți timp pentru un hobby de lungă durată sau pentru altă activitate interesantă, astfel, starea voastră de spirit se va îmbunătăți imediat. Sunt posibile coincidențe reușite și întâlniri plăcute aleatorii.

LEU

Fiți pregătiți să munciți din greu, dragi nativi Leu, deoarece este timpul sa corectați greșelile făcute înainte. Este destul de plictisitor, dar foarte util. După ce ați făcut față unei sarcini dificile, vă veți simți mult mai încrezători.

Sunt probabile schimbări în bine în domeniul financiar, unde nu sunt excluse încasări semnificative de numerar, precum și propuneri interesante. În celelalte relații personale, de asemenea, predomină influența tendințelor pozitive.

Vă înțelegeți bine cu cei care vă sunt aproape, adesea îi înțelegeți perfect pe cei dragi, ghicind despre dorințele, visele și planurile lor. Nu sunt excluse surprizele romantice și confesiunile de dragoste în această seară.

FECIOARĂ

Ziua este destul de obositoare, dragi nativi Fecioară! Aveți o mulțime de probleme de rezolvat, sunt mult mai puțini oameni care doresc să vă ajute și, în plus, sunteți departe de a fi gata să vă împărtășiți grijile cu toată lumea.

Ei bine, nu pierdeți timpul în zadar și veți începe să acționați cât mai devreme. Prima jumătate a zilei va fi mai fructuoasă decât a doua, iar seara mult mai generoasă pentru întâlniri plăcute.

Astrele vă oferă șansa de a intra în legătură cu oamenii de care vă este dor. Puteți rezolva ușor problemele de zi cu zi: aici chiar faceți o treabă grozavă. Sunt probabile achiziții reușite, cheltuiți exact cât aveți nevoie și obțineți lucruri extrem de utile.

BALANȚĂ

Se anunță o zi agitată pentru voi, dragi nativi Balanță! Aveți multe idei noi și toate par excelente, demne de materializare imediată. Dar merită să vă evaluați planurile în mod autocritic, încercând să le găsiți punctele slabe.

Acest demers vă va economisi multă energie în viitor. Apar noi hobby-uri și interese. Se pare că, cu puțin noroc, un hobby îl veți putea transforma într-o nouă sursă de venit. Dezacordurile cu rudele nu sunt excluse în această zi.

Deseori, cauzele disputelor sunt fleacuri cărora nu le-ați fi acordat atenție în altă împrejurare. Încercați să tratați ceea ce se întâmplă cu umor, iar această abordare va evita multe neplăceri.

SCORPION

În această zi veți arăta tuturor de ce sunteți capabili, dragi nativi Scorpion! Chiar și cei care vă cunosc de mult timp vor fi plăcut surprinși. Negocierile de afaceri sau pentru acceptarea unui job decurg bine.

Reușiți să vă convingeți adversarii că aveți dreptate și să vă transformați rivalii și concurenții recenți în parteneri și aliați. Puteți să faceți pace cu cei cu care ați fost într-o ceartă. Astrele sunt deosebit de favorabile îndrăgostiților, le promit multe emoții plăcute și momente speciale.

Nu sunt excluse întârzieri în cazul rezolvării unor probleme ce pot fi amânate pe termen nelimitat. Dar probabil că nu vă veți face griji pentru asta.

SĂGETĂTOR

Aceasta este o zi bună pentru a vă gândi la planuri pentru viitor, dragi nativi Săgetător! Poate vă veți da seama că este timpul să le ajustați, să re-prioritizați sau chiar să vă ocupați de ceva ce a fost amânat de mai mult timp.

Negocierile la cel mai înalt nivel merg bine, sunt posibile întâlniri cu oameni care vă pot influența viitorul profesional. Cu siguranță, veți beneficia de experiența pe care ați acumulat-o în trecut.

Sarcinile pe care trebuie să le rezolvați acum sunt foarte asemănătoare cu cele cărora  le-ați făcut față înainte. De data aceasta, însă, veți reuși mult mai repede.

CAPRICORN

Dimineața poate părea ghinionistă, dragi nativi Capricorn, dar să nu credeți că toată ziua va fi așa! Situația se va schimba în bine foarte curând și, dacă voi înșivă luați inițiativa, atunci starea voastră de spirit se va îmbunătăți rapid.

Puteți începe o activitate nouă, dar e mai bine să nu vă grăbiți. Sunt șanse să nu aveți succes imediat. A doua jumătate a zilei este potrivită pentru muncă serioasă și chestiuni importante din domeniul profesional.

Este recomandat să vă feriți de distrageri, să nu faceți greșeli, să nu încurcați și să nu uitați nimic. Deoarece veți acționa rapid, veți dispune de suficient timp pentru odihnă și distracție.

VĂRSĂTOR

Va fi greu să decideți ce este cu adevărat important și ceea ce doar pare să fie, dragi nativi Vărsător! Nu vă grăbiți să fiți nervoși; acordați-vă timp să rezolvați situația. Timpul așează multe la locul lor și uneori trebuie doar să aveți răbdare.

Vechile cunoștințe vă dau sfaturi bune, trebuie doar să nu le auziți cu urechi surde. Acordați atenție modului în care se dezvoltă relațiile de familie. Acum pot fi schimbate ușor în bine, pur și simplu acordând atenție celor dragi.

A doua jumătate a zilei este potrivită pentru a discuta despre planuri comune și pentru a vă gândi împreună cum vă puteți duce planurile la bun sfârșit.

PEȘTI

Aceasta nu este cea mai ușoară zi, dragi nativi Pești, mai ales dacă ați planificat lucruri importante! Nu totul merge cum ați dori, se poate dovedi că nu ați ținut cont sau ați trecut cu vederea ceva. Dar nu te grăbi să fiți supărați.

Puteți face față oricum situației și vă puteți atinge obiectivele. Acest fapt este deseori ajutat de aliații dovediți și de prietenii vechi. A doua jumătate a zilei vă poate deschide noi oportunități.

Nu le ratați. Decizia și încrederea în propriile forțe vă vor fi foarte utile. Nu trebuie decât să acționați, veți face față multor dificultăți mult mai ușor decât vă așteptați.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE