Conjunctia Soare-Saturn poate limita libertatea de acţiune în viaţa socială. În acelaşi timp, sporeşte nevoia de stabilitate. În afaceri sau în carieră, s-ar putea să aveţi sentimentul că vă ajung din urmă probleme din trecut.
Berbec (21.03-20.04)
Colegii vă invidiază pentru aprecierea de care vă bucuraţi din partea şefilor. Relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să aibă de suferit dacă staţi prea mult la serviciu şi vă neglijaţi familia. Vă sfătuim să vorbiţi deschis cu persoana iubită. Încercaţi să lămuriţi toate neînţelegerile!
Taur (21.04-20.05)
Vă sfătuim să fiţi mai prudent în afirmaţii şi să nu vă asumaţi responsabilităţi pe care nu sunteţi sigur că le puteţi îndeplini! După-amiază, relaţiile cu persoana iubită revin pe făgaşul normal.
Gemeni (21.05-21.06)
Dimineaţa suferiţi o dezămăgire care vă tulbură şi vă face să neglijaţi relaţiile sociale. Încercaţi să lămuriţi toate problemele prin comunicare! Vă recomandăm să vă temperaţi orgoliul. Altfel riscaţi să vă îndepărtaţi de prieteni şi de partenerul de viaţă. După-amiază aflaţi că urmează să primiţi o sumă de bani care vi se cuvine.
Rac (22.06-22.07)
Aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes profesional, dar reuşiţi să rezolvaţi şi câteva probleme personale. După-amiază sunteţi nervos şi aveţi tendinţa să exageraţi. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Asculaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă!
Leu (23.07-23.08)
Acordaţi prea multă importanţă problemelor mărunte şi sunteţi tentat să exageraţi. Vă recomandăm să vă detaşaţi, pentru că stresul vă poate afecta sănătatea. Dacă aveţi ocazia să faceţi o excursie împreună cu persoană iubită, nu ezitaţi!
Fecioara (24.08-23.09)
Sunteţi foarte ocupat şi aveţi tendinţa să îi neglijaţi pe cei din jur. Nu este exclus să vă certaţi cu un prieten apropiat. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să evitaţi discuţiile aprinse.
Balanţa (24.09-23.10)
Dimineaţa, este posibil să fiţi nervos fără motiv şi să aveţi reacţii necontrolate faţă de prieteni şi de persoana iubită. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de activităţi sociale sau de afaceri, pentru că nu prea aveţi şanse. Nu faceţi caz din orice mărunţis!
Scorpion (24.10-22.11)
Vă regăsiţi entuziasmul după ce vi se propune o afacere interesantă. Aveţi grijă să terminaţi ce aţi început! Vă puteţi ocupa de problemele sentimentale. Ascultaţi cu răbdare propunerile persoanei iubite şi fiţi înţelegător! Spre seara, s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu o femeie.
Săgetător (23.11-21.12)
Este posibil să plecaţi într-o călătorie din care vă alegeţi cu câştiguri frumoase. Aveţi tendinţa să riscaţi prea mult. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul unei persoane mai în vârstă.
Capricorn (22.12-20.01)
Rudele şi prietenii vă ajută să faceţi schimbări importante pe plan social şi sentimental. Sunteţi ingenios şi foarte comunicativ, astfel încât dobândiţi uşor un statut aparte. Deşi nu staţi strălucit pe plan financiar, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Vă sfătuim să aveţi răbdare. Pe plan afectiv, totul merge bine.
Vărsător (21.01-20.02)
Vă recomandăm să evitaţi activităţile care necesită tact şi diplomaţie. Cu toate străduinţa, astăzi nu sunteţi foarte convingător. Cu cât insistaţi mai mult, cu atât mai neîncrezători sunt cei din jur.
Peşti (21.02-20.03)

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE