Conjuncţia Mercur-Soare poate determina schimbări profunde în modul de viaţă, în concepţii şi credinţe. Să nu vă surprindă dacă observaţi că se petrec astfel de schimbări! Sunt momente în care soarta impune schimbări majore.
Berbec (21.03-20.04)
La serviciu, sunteţi încăpațăţânat şi colaboraţi greu cu colegii. Fiţi mai flexibil! După-amiază s-ar putea să suferiţi o dezămăgire sentimentală. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul prietenilor.
Taur (21.04-20.05)
Fiţi mai precaut în afirmaţii! Atitudinea unui partener de afaceri vă nemulţumeşte şi vă determină să deveniţi impulsiv. După-amiază primiţi o sumă importantă de la o femeie mai în vârstă. Partenerul de viaţă nu este de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Ca să evitaţi un scandal, nu luaţi decizii la nervi!
Gemeni (21.05-21.06)
Un coleg în care aţi avut mare încredere vă dezămăgeşte profund. Vă recomandăm să fiţi prudent şi să nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Dorinţa de independenţă pe care o manifestaţi faţă de prieteni ar putea să vă afecteze relaţiile parteneriale.
Rac (22.06-22.07)
O veste neplăcută în legătură cu o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Prietenii vă apreciază pentru că îi ajutaţi la nevoie. Partenerul de viaţă vă susţine. Nu neglijaţi odihna!
Leu (23.07-23.08)
Dimineaţa s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor probleme de natură sentimentală. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp activităţilor casnice. Puteţi să vă ocupaţi de reparaţii, reamenajări etc. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudenie care încearcă să-şi impună ideile.
Fecioară (24.08-23.09)
Este posibil să aveţi o deziluzie în dragoste. Sunteţi mai emotiv decât de obicei şi vă este greu să vă exprimatţi în mod deschis. Nu refuzaţi comunicarea! Ar fi bine să vă temperaţi orgoliul în relaţiile cu prietenii, pentru că riscaţi să vă treziţi singur.
Balanţă (24.09-23.10)
Vă preocupă situaţia financiară şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent. Chiar dacă nu staţi prea bine cu banii, vă sfătuim să gasiţi o cale de mijloc. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.
Scorpion (24.10-22.11)
Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi şi reuşiţi să aplanaţi un conflict în familie. Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine. Vă recomandăm să nu refuzaţi sprijinul unui prieten apropiat.
Săgetător (23.11-21.12)
Dimineaţa sunteţi indispus şi comunicaţi mai greu cu anturajul şi cu familia. Vă recomandăm să vă ordonaţi ideile. Spre seară s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţă dumneavoastră.
Capricorn (22.12-20.01)
Se pare că dimineaţa aveţi mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o moştenire. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie lungă împreună cu partenerul de viaţă. Aveţi idei originale, care se pot materializa în scurt timp. Puteţi face planuri de viitor, dar vă sfătuim să aveţi răbdare.
Vărsător (21.01-20.02)
S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiţi promovat. Mai multe responsabilităţi, dar şi câştigurile sunt mai mari. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă şi să cereţi sfatul unei rude cu experienţă.
Peşti (21.02-20.03)

S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare. Nu este cazul să vă lăsaţi demoralizat. După-amiază vă surâde norocul. Un fost coleg vă propune o colaborare pe termen lung, din care puteţi câştiga bine. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu vă ocupaţi îndeajuns de cei tineri din familie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE