Aspectele planetare de azi aduc mult optimism şi se manifestă dorinţa de a trăi viaţa din plin. Dar nu încercaţi să faceţi mari revoluţii personale nici în domeniul sentimental şi nici în cel al afacerilor.
Berbec (21.03-20.04)
Sunteţi optimist şi aveţi şanse de reuşită pe toate planurile. Relaţiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reuşiţi să faceţi rost de bani pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Vă recomandăm să nu vă pierdeţi răbdarea şi să vă abţineţi de la speculaţii.
Taur (21.04-20.05)
Dimineaţa, sunteţi stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergaţi în staga şi-n dreapta ca să o rezolvaţi, dar eforturile vă vor fi răsplătite. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale! Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult. Sunteţi în pragul epuizării, chiar dacă nu vreţi să recunoaşteţi.
Gemeni (21.05-21.06)
Deşi nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiţia de a termina ce aţi început nu poate să vă aducă decât câştiguri. Totuşi, ar fi bine să vă organizaţi în aşa fel încât să nu neglijaţi nici familia şi nici relaţiile cu cei apropiaţi. Dacă aveţi ocazia să faceţi o ieşire cu prietenii, vă recomandăm să staţi pe gânduri. Trebuie să vă mai gândiţi şi la relaxare.
Rac (22.06-22.07)
După o perioadă nefavorabilă pe plan social şi sentimental, situaţia se schimbă complet. Bucuraţi-vă şi nu vă mai puneţi atâtea întrebări! Spre seara, aflaţi că s-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie.
Leu (23.07-23.08)
Aveţi şanse maxime să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul. Puteţi să vă gândiţi la viitor şi chiar să faceţi investiţii pe termen lung. Menajaţi-vă sănătatea! Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.
Fecioară (24.08-23.09)
Începeţi o lucrare importantă, de pe urma căreia puteţi câştiga bine. Ca să aveţi mai multe şanse, vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic. Este posibil să aveţi un conflict cu un prieten sau cu partenerul de viaţă. Fiţi mai diplomat! După-amiază, primiţi vizita unei rude, care vă dă o veste bună despre o călătorie.
Balanţă (24.09-23.10)
O problemă de familie vă obligă să faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi o serie de dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine. Aveţi o zi bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative, la întâlniri cu persoane importante sau în călătorii de afaceri. Aveţi tendinţa să exageraţi.
Scorpion (24.10-22.11)
Problemele financiare nu vă dau pace, dar reuşiţi să vă păstraţi optimismul şi sunteţi departe de a vă da bătut. Dimineaţa vă merge excelent, dar vă sfătuim să nu lăsaţi garda jos şi să fiţi atent la hotărârile importante. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie!
Săgetător (23.11-21.12)
Comunicaţi excelent cu cei din jur. Dacă vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine să acceptaţi. Puteţi câştiga bine. După-amiază ar fi bine să rămâneţi acasă. Vă recomandăm să nu neglijaţi problemele de familie, mai ales ale celor mici.
Capricorn (22.12-20.01)
Sunteţi bine dispus şi atrageţi cu uşurinţă simpatia celor din jur. S-ar putea chiar să fiţi iniţiatorul unei excursii sau a unei petreceri. Vă sfătuim să fiţi atent la bani şi să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Ar fi bine să terminaţi ce aţi început, mai ales în casă, pentru a evita o discuţie cu partenerul de viaţă.
Vărsător (21.01-20.02)
Dimineaţa s-ar putea să plecaţi într-o scurtă călătorie în interes personal. Faceţi cunoştinţă cu o persoană cu care vă veţi asocia într-o afacere. Partenerul de viaţă se bucură să îi daţi veşti bune. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna!
Peşti (21.02-20.03)

Aveţi succes în afaceri şi reuşiţi să câştigaţi o sumă frumoasă. Mai mult, după-amiază vi se propune o colaborare. Dacă trebuie să călătoriţi, puteţi fi optimist. Nu se întrevăd nici un fel de probleme.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE