Trigonul Mercur-Uranus poate aduce schimbări interesante, majoritatea în bine şi cu deschidere spre nou. Aşadar, dacă aveţi idei mai neobişnuite, puteţi îndrăzni să le puneţi în aplicare.
Berbec (21.03-20.04)
siţi soluţii originale pentru problemele de la locul de muncă, dar să nu vă aşteptaţi la aprecieri din partea colegilor! După-amiază s-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă facă tot felul de reproşuri. Vă recomandăm să nu vă lăsaţi provocat.
Taur (21.04-20.05)
Începeţi o activitate în care veţi avea succes şi de pe urma căreia veţi câştiga bine. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul unui prieten, ca să treceţi cu bine peste toate obstacolele. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic şi să nu declanşaţi discuţii în contradictoriu. Evitaţi speculaţiile!
Gemeni (21.05-21.06)
Aveţi idei originale, care vă ajută să obţineţi câştiguri suplimentare. Un fost coleg vă propune să colaboraţi într-o afacere sau vă oferă un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu acceptaţi oferta până când nu o întoarceţi pe toate feţele. Consultaţi-vă şi cu partenerul de viaţă!
Rac (22.06-22.07)
Este o zi favorabilă pentru contracte, colaborări, asocieri şi investiţii. Pe plan sentimental, puteţi să faceţi proiecte de viitor. Chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate, vă recomandăm să respectaţi părerile celorlalţi.
Leu (23.07-23.08)
Intenţionaţi să demaraţi o afacere. Puteţi fi optimist: aveţi şanse să găsiţi modalitatea optimă şi să obţineţi sprijin financiar. Cu sănătatea staţi bine, dar vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei.
Fecioară (24.08-23.09)
Se anunţă o zi de neuitat, cel puţin pe plan sentimental. S-ar putea chiar să luaţi decizia de a vă căsători. Pe plan financiar, nu este cazul să vă faceţi griji. Vă ajută o rudă cu mai multă experienţă. Nu trataţi cu superficialitate problemele de serviciu!
Balanţă (24.09-23.10)
Dimineaţa s-ar putea să aveţi dificultăţi financiare, dar reuşiţi să le depăşiţi destul de uşor. Este o zi favorabilă activităţilor artistice. Talentul, creativitatea şi originalitatea vă asigură succesul în societate. Vă recomandăm să nu neglijaţi problemele familiale.
Scorpion (24.10-22.11)
Aveţi norocul să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, cu experienţă în afaceri, care este dispusă să vă înveţe câte ceva. S-ar putea ca această întâlnire să vă stimuleze să faceţi planuri îndrăzneţe. Dacă sunteţi perseverent şi aveţi răbdare, veţi reuşi. Vă sfătuim să nu vă bazaţi doar pe intuiţie şi să analizaţi totul la rece.
Săgetător (23.11-21.12)
Zi obositoare, cu multă alergătură - dar veţi vedea că a meritat efortul. Se pare că vă pregătiţi pentru o călătorie importantă, ce poate reprezenta un mare pas în carieră. Partenerul de viaţă vă încurajează. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.
Capricorn (22.12-20.01)
Vă ambiţionaţi să terminaţi o lucrare în casă, începută mai demult. O rudă vă ajută cu bani, dar vrea să-şi impună ideile. Evitaţi cearta, pentru că riscaţi să rupeţi relaţiile! În general, ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu.
Vărsător (21.01-20.02)
Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă legată de cămin. Puteţi să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. O femeie mai în vârstă din familie se opune planurilor dumneavoastră, dar vă sfătuim să nu vă lăsaţi influenţat.
Peşti (21.02-20.03)

Aveţi o zi bună pe plan profesional şi în viaţa particulară. Dimineaţa, sunteţi plin de energie şi reuşiţi să-i mobilizaţi pe cei din jur. Partenerul de viaţă vă susţine. Vă sfătuim să profitaţi de ideile originale care vă vin astăzi. Gândiţi-vă la proiecte pe termen lung!

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE