Opoziţia planetei Neptun cu Luna favorizează romantismul şi sensibilitatea, dar aduce confuzie şi atrofiază simţul practic. Este recomandabil să vă ocupaţi mai mult de problemele sufleteşti decât de cele materiale. Încercaţi să amânaţi deciziile importante!
Berbec (21.03-20.04)
Zi bună pentru a începe activităţi noi, mai ales în casă. Este recomandabil să teminaţi mai întâi ce aţi început. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să legaţi cu uşurinţă noi prieteni. Vă sfătuim să nu luaţi decizii importante de unul singur.
Taur (21.04-20.05)
Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mână de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.
Gemeni (21.05-21.06)
Dimineaţa s-ar putea fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Nici intuiţia nu vă ajută din cale afară, aşa că ar fi bine să nu mergeţi la risc. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Chiar trebuie să vă reîncarcaţi bateriile.
Rac (22.06-22.07)
Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Evitaţi afacerile la marginea legii, pentru că riscaţi să aveţi probleme!
Leu (23.07-23.08)
Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nici o iniţiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat.
Fecioara (24.08-23.09)
Dimineaţa sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză! Sfătuiţi-vă înainte de a da banii!
Balanţa (24.09-23.10)
Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea sunteţi realist. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.
Scorpion (24.10-22.11)
Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic şi s-ar putea să suferiţi un eşec. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.
Săgetător (23.11-21.12)
Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la serviciu dacă nu reuşiţi să vă concentraţi. Vă sfătuim să nu vă amestecaţi în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscaţi să aveţi discuţii. După-amiază vă reveniţi. Nu este exclus să petreceţi o seară romantică.
Capricorn (22.12-20.01)
În prima parte a zilei sunteţi confuz şi indispus. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi într-un fel sau altul, nu staţi pe gânduri! Ar fi bine să vă menajaţi sănătatea.
Vărsător (21.01-20.02)
Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să munciţi mai ordonat. Ar fi bine să acceptaţi sugestiile unei femei mai în vârstă.
Peşti (21.02-20.03)
Dimineaţa sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a vă impune în faţa colegilor. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună cu care reuşeşte să vă ridice moralul.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE