Executivul anunță concurs pentru suplinirea a circa 150 de funcții publice vacante în cadrul ministerelor și a Cancelariei de Stat. Este vorba despre mai multe funcții publice de conducere și de execuție la Ministerul Energiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ministerul Culturii, Ministerul Justiției, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Apărării, dar și în cadrul Biroului pentru Politici de Reintegrare.

Guvernul își propune să atragă în funcții publice tineri profesioniști, hotărâți să contribuie la dezvoltarea țării, la modernizarea serviciului public și care vor să fie parte a procesului istoric de integrare europeană a Republicii Moldova.

Funcția publică oferă numeroase oportunități, inclusiv posibilitatea instruirilor în țară și șansa de a participa la programe de formare profesională peste hotare. De asemenea, grație ultimelor rectificări bugetare, angajații din cadrul structurilor guvernamentale beneficiază de un salariu majorat.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE