Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marţi, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles, potrivit unor informaţii apărute joi, 2 iulie, în presa americană.
Surse din interiorul companiei AEG Live - organizatorul seriei de 50 de concerte pe care starul american ar fi trebuit să le susţină la Londra, din luna iulie spun că pentru acest eveniment vor fi folosite ambele clădiri, dar şi imensa piaţă din apropierea lor, informează Hollywood Reporter.
Nu există deocamdată nicio confirmare oficială, însă acest proiect se bucură de susţinerea tuturor părţilor, potrivit aceloraşi surse.
AEG Live va instala mai multe panouri uriaşe pe faţadele acestor clădiri, pentru miile de oameni care nu vor putea să asiste la funeralii. Nu se cunoaşte pentru moment modul în care va fi organizat sistemul de acces.
Miercuri a fost făcut public un testament al artistului, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi mamei lui, Katherine Jackson, care va fi şi tutorele micuţilor, în document cântăreaţa Diana Ross fiind numită tutore de rezervă.
Regele muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea încă din copilărie, a murit joi, 25 iunie, după amiază la ora 14. 26 (ora locală) la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE