Cafeneaua „Cacktail House” din cadrul centrului comercial SunCity a luat foc acum 20 minute, anunță Politik.md. La fața locului au venit 7 autospeciale de pompieri și 2 mașini de ambulanță. Pompierii luptă și la această oră cu flăcările.

Potrivit datelor preliminare, cauza incendiului ar fi un scurt circuit. Oamenii legii susțin că nimeni nu a avut de suferit. 
Unul dintre vizitatori care se afla în momentul când a izbucnit incendiu în cafenea, a declarat pentru Politik.md că  în interior se sflau circa 15 persoane. De asemenea, tânărul a spus că pompierii au ajuns în vrio 6-7 minute și nimeni nu a avut de suferit.
Conform mai multor surse mass-media, pompierii susțin că focul a izbucnit din cauza unei scurgeri de gaze.
Ministrul de Interne, Dorin Recean a declarat că pompierii au reuşit să salveze toate peroanele,aflate în interiorul cafenelei. Acesta a adăugat că respectiva construcţie nu a fost autorizată iniţial, fiind prevăzut doar un pasaj suspendat, de trecere a pietonilor.
Serviciul situaţii excepţionale spune că incendiul a fost localizat, iar pompierii lichidează consecinţele acestuia. La fața locului au fost trimise șapte autospeciale pentru a lichida incendiul.
Facebook.com
Politik.md
Politik.md
Poitik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md
Politik.md

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE