Potrivit presei ucrainene, oamenii legii din Ucraina au găsit cadavrul bărbatului după ce o femeie a sunat în legătură cu dispariția soțului său. Victima avea mâinile legate și cu urme vizibile de violență pe față și se afla lângă automobilul său. De asemenea, autoritățile din Ucraina susțin că persoana decedată a fost identificată ca fiind cetățeanul R.Moldova, Andrei Bezbabcenko, care a condus orașul Tiraspol în perioada 2012-2016.  

Odessa.coments.ua scrie că aflându-se în această funcție s-a aflat în conflict cu prorpietarii holdingului „Sheriff”. De asemenea, Bezbabcenko a condus Compania de Construcții și Investiții din Tiraspol. În 2016 a participat în campania electorală pentru alegerea așa-numitului lider al regiunii separatiste din stânga Nistrului, susținându-l pe Evgheni Șevciuk. După ce Șevciuk a pierdut alegerile, fostul primar al Tiraspolului a fugit în Ucraina. 

Reprezentanții Poliției Naționale a Ucrainei din regiunea Odesa au demarat o cauză penală referitor la omor intenționat, jaf și furt de automobil. 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE