Astăzi, la ora 10  „Forța Fermierilor” organizează un protest de avertizare în fața Guvernului. Protestul va coincide cu ședința Executivului. Agricultorii sunt nemulțumiți că autoritățile  nu au onorat nici angajament în realizarea revendicărilor protestatarilor

„Dat fiind faptul că (...) nu a fost fixat niciun progres în realizarea revendicărilor noastre, vă anunțăm despre reluarea acțiunilor de proteste. Chiar dacă ne aflăm în plin sezon agricol, nu avem altă soluție în condițiile neglijenței demonstrative a problemelor noastre din partea autorităților abilitate.

Luni, 14 august, începând cu orele 10.00, la intrare în Guvern din partea str. Puskin, va avea loc un protest de avertizare în forma de pichetare. Dacă domnul prim-ministru nu dorește să se întâlnească cu agricultorii, atunci mai mulți fermierii vor veni la Guvern să-i întrebe pe cei, care sunt salariați din impozitele noastre, de ce nu avem acest dialog și de ce guvernare nu să ține de cuvânt și nu implementează măcar acele promisiuni, care au fost făcute public pe 27 iunie”menționează fermierii.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE