mai.mdA furat circa 10 mii de lei din geanta unei femei. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 de ani, locuitoare a satului Corbu, raionul Donduşeni. Aceasta se deplasează zilnic din raionul de baștină - Dondușeni în Briceni, unde s-a specializat pe furturi din buzunare și genți. Poliția a stabilit că suspecta are drept teritoriu de acționare atât piaţa din orașul Briceni (unde s-a produs ultimul furt) cât şi alte locuri aglomerate.

Poliția a fost alertată de o femeie din Grimăncăuți, acelaşi raion. Femeia, de 42 de ani, a declarat oamenilor legii că a fost deposedată, în plină zi, de portmoneul cu bani care se afla în geantă.
Pe cazul dat fost iniţiată o cauză penală. În prezent, suspecta, se află în arestul poliţiei și riscă o amendă de până la 20 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.
Poliţia face un apel către toți cei care recunosc și au avut de suferit de pe urma acțiunilor ilegale ale femeii, să sune la următoarele numere de telefon: 0(22)-255-783 sau 902.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE