Dorințele copiilor bolnavi de cancer de la spitalul oncologic din Chișinău au fost îndeplinite. Organizatorii petrecerii ”FbookMoldavianParty” de sâmbătă, 27 martie spun că ”a fost un succes pentru noi unde am adunat foarte multe jucării, haine, încălțăminte, dulciuri, rechizite școlare, scrisori de încurajare, cărți, un notebook cu abonament la internet, două telefoane mobile”.   
”Este destul de complicat pentru Moldova de a organiza un astfel de eveniment, dar a meritat efortul. Atunci când am văzut bucuriile și zâmbetul de pe fața copiilor de la spital din cea de-a doua zi când am mers și am împărțit cadourile”, a menționat Rodica Groza, una dintre organizatoare.
Organizatorii evenimentului spun că au fost impresionați de receptivitatea oamenilor şi au mulţumit tuturor celor care li s-au alăturat și au reacționat atât de prompt la sugestia acestora.
De asemenea, internauții au folosit acest prilej de a ieși din lumea virtuală și de a face cunoștință în lumea reală.
Rodica Groza explică că, de fapt, campania nu se sfârşeşte aici și oricine poate să facă donații şi după acest eveniment sau să meargă direct în vizită la copii.
Amintim că petrecerea a fost organizată cu scop caritabil de a îndeplini dorințele copiilor bolnavi de cancer, sponsor principal fiind compania Orange Moldova.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE