LIVE TEXT 18:55 Comisia Situații Excepționale Chișinău a decis că elevii din școlile din capitală, inclusiv școlile de artă -au mâine zi liberă, iar lecțiile vor fi recuperate ulterior.

Fiecare instituție educațională va decide individual când și în ce mod vor recupera orele, pe parcursul anului.Grădinițele vor activa.

La fel, este recomandat ca angajații să nu fie penalizați dacă vin cu întârziere la muncă. Serviciile Primăriei vor continua să intervină pe străzile orașului non-stop, prioritar pe străzile și trotuarele principale, accesele

Elevii din Chișinău și alte localități afectate de ninsori, ar putea sta mâine, 27 noiembrie, acasă. Comisia Situații Excepționale din Chișinău urmează să examineze propunerea în condițiile în care meteorologice sunt complicate .Și Ministerul Educației și Cercetării recomandă autorităților publice locale să examineze posibilitatea suspendării procesului educațional în localitățile unde accesul la instituțiile de învățământ este îngreunat sau imposibil. De asemenea, li se recomandă să verifice suplimentar transportul școlar, inclusiv să apeleze la Inspectoratul General de Poliție pentru a asigura transportarea în siguranță a copiilor. Orarul recuperării orelor va fi decis de organele locale/municipale de specialitate.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE