Doi frați riscă închisoare pe viață, pentru că și-au ucis sora. Tragedia s-a produs vineri, 13 iulie, într-o casă din comuna Grătiești. Potrivit CGP, cadavrul femeii în vârstă de 33 de ani, a fost găsit însângerat cu câteva plăgi penetrante în regiunea pieptului.
Pe parcursul acţiunilor de investigaţii, forţele de ordine au constatat la faţa locului circumstanţele preliminare.
Astfel, pe parcursul nopţii victima împreună cu fratele în vârstă de 28 ani şi cu prietenul ei în vârstă de 31 ani ar fi servit abuziv băuturi alcoolice. Ulterior, fratele s-a luat la ceartă cu sora sa din cauză că nu-l agrează pe prietenul ei, după care a mers la fratele mai mic, în vârstă de 20 ani, ce locuia pe o altă adresă. Venind înapoi, aceştia s-au năpustit asupra surorii. Cel mai mare a luat un cuţit şi a încercat să o lovească, aplicându-i câteva răni pe corp, dar cel mai mic i-a luat cuţitul şi l-a înfipt victimei în regiunea pieptului, după care a plecat acasă.
Spre dimineaţă fratele şi-a depistat sora deja moartă, anunţând vecinul.
Ambii fraţi au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi penal pentru omor intenţionat. Ei riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 12 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE