Dacă vom fi atenți, cei care se bucură acum de rezultatul EXIT POLL, precum Dorin Geoană sau alții, mâine vor vedea alte rezultate. Astfel a reacționat candidatul PCRM, la funcția de primar al capitalei , Igor Dodon, la rezultatul EXIT POLL realizat de Centrul CBS-AXA.

”Acest așa numitul EXIT POLL se înscrie exact în strategia ultimelor încercări de a influența opinia publică. Noi am cunoscut aceste date ale EXIT POLL cu mult înainte de ora 9.00.  Ultimele EXIT POLL-uri au dat o marjă de eroare de 11 la sută. Vreau să atenționez toți observatorii că scopul acestui EXIT POLL este de a manipula psihologic”, a declarat Dodon în cadrul unei conferințe de presă, organizată după închiderea secțiilor de votare.

Acesta s-a arătat convins de faptul că datele oficiale prezentate de CEC vor fi cardinal diferite de cele ale EXIT POLL.

Ma mult, Dodon afirmă că echipa PCRM merită un rezultat destul de bun, deoarece a muncit mult pe parcursul campaniei electorale.

Menționăm că, potrivit datelor EXIT POLL prezentate la ora 9.00, Dorin Chirtoacă ar fi acumulat 52%, Igor Dodon – 41, iar Valentina Buliga -2% din voturile alegătorilor.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE