Deputatul liberal-democrat, Petru Știrbate, l-a etichetat, în cadrul ședinței de lucru a Parlamentului, pe comunistul Grigore Petrenco drept școlar needucat, urecheat de rectorul său, anunță Politik.md.

Această reacție a liberal-democratului vine după ce comunistul l-a acuzat de faptul că ar fi încălcat prevederile legale, în timpul alegerilor parlamentare din 2010 și ar fi votat de doă ori, din localități diferite.
 
„Din devizul de cheltuieli, care s-a votat pentru implementarea registrului electronic al alegătorilor, ca să nu apară cazuri cum a fost a dlui Știrbate, care a votat de două ori în localități diferite. Dle Ciocan, acest buget va permite implementarea registrului electronic al alegătorilor până la anul viitor?”, a întrebat deputatul.
 
Drept răspuns, președintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan a menționat că bugetul în cauză va permite doar începerea impelementării acestui sistem la nivel de training.
  
Deputatul PLDM, Petru Știrbate nu a pierdut ocazia de a veni cu o replică comunistului Petrenco. „Pentru școlarul needucat, urecheat de rectorul său, spun că sunt medic și pe bolnav nu mă supăr”, a menționat liberal-democratul.
 
Amintim, că incidentul s-a produs în 2011, când rectorul ASEM, Grigore Belostecinic, fiind pe listele PLDM în Parlament, l-a tras de urechi pe fostul său student, Grigore Petrenco, actual deputat în fracțiunea PCRM, cei doi având neînțelegeri privind un proiect de lege cu privire la senatele studențești.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE