Au mai rămas ore numărate până acele ceasornicelor vor bate ora 24:00 și când vom spune cu toții La mulți ani, anului 2010. Revelionul este sărbătoarea care ne unește pe fiecare cât mai aproape. Este sărbătoarea de suflet care, în mod tradițional, se sărbătorește în familie sau cu prietenii. În acest sens am întrebat oamenii de artă cum vor sărbători Revelionul și vedeți mai jos răspunsurile primite.
Interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu va sărbători revelionul în sânul familiei, ”după care vom merge în Piața Marii Adunări Naționale (PNAM) unde voi cânta pentru toată Moldova”. Urându-le tuturor ”sănătate, iar anul 2010 să fie un așa cum ne dorim fiecare și pace în fiecare casă”.
Ion Rață, formația Catharsis a spus că va petrece revelionul împreună cu familia în PNAM pentru că va interpreta câteva piese. Interpretul felicită toți cititorii Politik cu această ocazie menționând: ”Tot ce faceți să o faceți cu dragoste, iar ceea ce vă înconjoară să fie doar dragoste”.
Lidia Botezatu, solista formației Noroc urează tuturor ”un an cu roadă bogată, multă, multă sănătate și desigur mult noroc”.
Actorul Mihai Volontir va fi departe de țară, deoarece merge într-o deplasare, iar seara va lucra, va juca într-un spectacol. Actorul dorește multă sănătate, tuturor, dar și sie, pentru că va lucra până în ultima clipă a vieții, după cum o declară chiar maestrul. De asemenea, dorește mult noroc și sărbători fericite pentru fiecare.
Nici Olga Ciolacu nu va sărbători revelionul acasă, ”lucrez în această seară, voi fi la Iași, pentru că am câteva recitaluri”. Iar pentru cititorii Politik urează ”La mulți ani cu sănătate și iertare de păcate, în seara lui Anul Nou să uităm tot ce-a fost rău, iar la anul care vine să ne auzim numai de bine”.
Nicolae Juravschi, președintele Comitetului Olimpic, spune că această zi o va sărbători acasă cu familia și prietenii, dorind tuturor un an nou fericit, mult succes și sănătate.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE