„În cadrul ședinței s-a menționat, că la moment se află sub supraveghere 230 de persoane prin intermediul telefonului de către medicii de familie, inclusiv locatarii blocului de pe str. N.M.Spătaru 7. Totodată, s-a menționat confirmarea a 4 cazuri de infectare a COVID-19, cât și un contact mai riguros din partea mediciilor de familie, cu cele 18 persoane care au avut contact cu careva din cei infectați”, se arată în mesajul postat de Primăria orașului Cricova. 

 

Totodată, reprezentanții primăriei menționează că mai multe persoane ar urma să fie trase la răspundere conform legislației în vigoare, din cauza dezinformării privind situația reală din teritoriu.

Primăria menționează că, Regia-Comunal Locativă Cricova, va continua și mai departe lucrările de dezinfectare a locurilor publice și intrările în blocurile de locuit.

Primarul or. Cricova, Valentin Guțan, a ținut să aducă mulțumiri locatariilor din blocul amplasat de pe str.N.M. Spătaru 7, pentru înțelegerea de care au dat dovadă și a făcut o adresare către locuitorii or. Cricova: de a nu-și condamna copiii, de a nu-și condamna părinții, de a nu-și condamna buneii, de a nu se condamna pe ei însuși, respectând cerințele necesare.