VIP-urile capitalei și-au dat întâlnire aseară într-un local de lux de la periferia Chișinăului. Motivul a fost cât se poate de serios pentru asemenea mondenități. Și anume, decernarea premiilor ”VIP Fashion”. Evenimentul este organizat al patrulea an consecutiv de directorul revistei ”VIP Fashion”, Valentina Luchian.
Vedetele serii au profitat de această ocazie pentru a-și revedea vechi prieteni și colegi de breaslă. Totodată, nu au ratat ocazia de a-și etala ținutele luxoase de seară și coafurele elegante.
Seara a fost începută cu o prezentare de modă cu participarea interpretelor de muzică ușoară. Oaspeții evenimentului au rămas încântați de atmosfera romantică a localului și au dansat până la miezul nopții.
Indiana, redactorul-șef al revistei VIP fashion, a menționat că ”este un eveniment pe care orice artist îl așteaptă, pentru că dacă îți lansezi o piesă știi cu siguranță că este apreciată. Aici vine lume pe care ai vrea să o vezi pe viu și mă bucur că anul acesta sunt prezenți mai mulți politicieni, foarte mulți ziariști, lucru ce te face să socializezi, să fii mai aproape, să te aduni, să-ți dai seama că ești la un eveniment care are ceva de spus și asta îți dă pondere. Cu fiecare an acest eveniment crește ca și un copil, anul trecut a spus mama, anul acesta spune poezii și din an în an sunt tot mai mulți invitați și mă întreb oare cât de mulți vor veni la anul. Suntem mândri de ceea ce am realizat anul acesta”, a mai spus Indiana.
Avocata Janeta Hanganu s-a arătat plăcut surprinsă de premiul obținut, fiind catalogată drept cea mai stilată avocată. ”Vreau să cred că este un premiu pentru modul în care îmi desfășor munca mea de avocat, nu pentru vestimentație. Moda vine și pleacă, dar acest premiu este o realizare și mă încurajează să-mi fac lucrul cu mai multă distincție”, a menționat aceasta.
Nici Livia Gârdea, prezentatoare de la postul TV7, nu s-a așteptat la acest premiu. ”Este o onoare pentru mine și reprezintă un punct de încredere”. Referitor la ținută Livia a spus că ”îmi place să fiu elegantă întotdeauna, apreciez ținutele deosebite, să aibă ceva specific care să te pună în valoare și să-ți reflecte personalitatea”, a explicat plină de emoții jurnalista.
Premiile și surprizele au fost pe măsură să încânte și sportivii. ”Sunt mândru de acest premiu este o apreciere și contează foarte mult pentru un sportiv. După ce nu mai practic sport important este să fiu mereu în formă, imi place să am grijă de imaginea mea a menționat, sportivul cel mai stilat, Alexandru Guzun.
Călin Vieru, cel care a obținut premiu pentru cel mai shik businessman ne-a spus că se simte ușurat fiindcă se regăsește în premiul pe care l-a obținut. ”Sunt mândru și cred că fiecare om este mulțumit de sine atunci când este auzit, menționat, este scos în relief”, a mai spus acesta.      
Deputatul Vitalie Nagacevschi, a menționat că ”deja a devenit o tradiție, sunt ocazii frumoase astfel de întâlniri cu mai multă lume bună și cred că ideea merită să fie susținută și promovată. Sunt foarte multe persoane pe care nu le-am văzut de mult timp, și mă bucur că am avut astăzi ocazia să-i revăd, să discutăm”.
Nelly Sonic, directorul ”Lion Gri”, sponsorul general, s-a arătat încântată de atmosfera evenimentului. ”Lumea se simte bine, uităm de grijile și situația grea care ne apasă pe toți. Scopul principal al meu este ca toată lumea să se simtă bine. Sunt mulțumită de ceea ce am realizat azi”, a încheiat aceasta.
Decernarea premiilor ”VIP Fashion” este la cea de-a patra ediție. La eveniment au fost prezenți 150 de invitați printre care politicieni, oameni de artă, oameni de afaceri, jurnaliști. Atmosfera incendiară a fost întreținută de mai mulți interpreți autohtoni, printre care, Adrian Ursu, Natalia Gordienco, Cezara, Doina Sulac, Indiana, Ion Suruceanu și alții.
Vedeți mai jos premiile oferite de VIP FASHION
1. Cel mai distins cuplu - Sanda și Vlad Filat
2. Cel mai stilat politician - Marian Lupu
3. Cel mai stilat diplomat - Igor Corman,
4. Cel mai shik businessman - Călin Vieru
5. Cel mai luxos brand fashion - Iana Dombrovscaia
6. Cea mai stilată prezentatoare - Livia Gârdea,
7. Cea mai stilată avocată - Janeta Hanganu
8. Cel mai bun designer vestimentar - Mariana Petrenco
9. Cel mai stilat sportiv - Alexandru Guzun
10. Cele mai fascinante destinații, Holiday Service – Tatiana Porcilean
11. Cel mai luxos magazin fashion ”Nobless” - Aurelia Ciubuc
12. Stil masculin de vedetă - Ion Suruceanu
13. Cel mai stilat frizer - Natalia Frunză, ”Micușa Stil”
14. Cea mai stilată business lady - Oxana Gogol
15. Arta cosmetologiei - Elvira Pacalo
16. Stil feminin de vedetă - Nelly Ciobanu
17. Premii pentru eleganță și sexualitate - Viorica Nagacevschi, Larisa Stati
18. Cea mai sexy - Natalia Gordienco
Cel mai sexy - Vadim Ghirminji

click pe foto (fotocronica de la Politik)

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE