Accidentare gravă pentru Alexander Zverev, în semifinala de la Roland Garros cu Rafael Nadal - Germanul a părăsit terenul într-un scaun cu rotile

Alexander Zverev i-a dat mari bătăi de cap lui Rafael Nadal, chiar de ziua acestuia, 36 de ani, în prima semifinala de Grand Slam de la Paris. Germanul a căzut rău s-a lovit la gleznă și nu a mai putut continua partida din semifinalele turneului de la Roland Garros. Cu urlete de durere pe, Zverev a părăsit arena Philippe Chatrier. După o pauză, Sascha a revenit în cârje și a primit aplauze la scenă deschisă din partea publicului de pe cea mai mare arenă, în timp ce Nadal a obținut calificarea în marea finală a Grand Slamului de la Paris.

Rafael Nadal va juca a 14-a finală de la Roland Garros. Până acum, le-a câștigat pe toate. 13 dintre cele 21 de titluri de Grand Slam au fost cucerite pe zgura pariziană.
În marea finală de duminică, Rafa îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre Casper Ruud (Norvegia - cap de serie 8) și Marin Cilic (Croația - cap de serie 20).

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE