tion.roÎntr-o ţară cu peste 600.000 de şomeri, videochat-ul pare o soluţie la îndemână pentru multe tinere dornice de câştiguri. În Bacău, România, peste 1.000 de femei fac acest lucru şi câştigă mii de euro.

Tania, o tânără din Bacău care a terminat liceul în 2010, nu şi-a permis să urmeze o facultate, aşa că a început să-şi caute de lucru. Singura slujbă pe care a obţinut-o, fără nicio altă experienţă, a fost la un studio de videochat din Bacău. A acceptat-o, pentru că era singura de a strânge bani ca să-şi continue studiile.
"Stau îmbrăcată în lenjerie sau cât mai frumos şi vorbim pe net. Cât vorbesc cu bărbaţii, mie îmi vin banii. Să zic lunar fac 2.000 de euro. Cu timpul o să strâng banii şi o să fac o facultate, o să-mi găsesc un serviciu, dar deocamdată este simplu să fac asta", a spus Tania.
La doar 21 de ani, Andrei Urzică este proprietarul unui studio de videochat. "Am început afacerea asta găsind un articol pe net. M-am dus, m-am interesat întâi să văd ce înseamnă în termeni legali, am deschis o firmă, am început să caut fete, am luat un apartament şi am început treaba", a declarat acesta.
Andrei este student şi vrea să devină specialist în IT, dar deocamdată este mulţumit să câştige 8.000 de euro pe lună. În judeţul Bacău, peste 1.000 de tinere îşi câştigă existenţa din videochat.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE