Alianţa „Moldova Noastră” (AMN) şi-a propus drept scop să acumuleze în alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009 minimum 600 mii voturi. Acest obiectiv l-a pus în faţa formaţiunii sâmbătă, în cadrul prezentării publice a listei candidaţilor AMN la funcţia de deputat, liderul partidului, Serafim Urechean.

„Acumularea acestui număr de voturi este real, deoarece AMN a propus o listă de candidaţi reuşită şi un bun program de guvernare. Acest număr de voturi ar fi suficient ca AMN să producă schimbarea în Moldova, înlocuindu-i pe comunişti la guvernare. AMN reprezintă cel mai puternic aliaj dintre înţelepciune şi tinereţe”, a menţionat Serafim Urechen cu referire la lista de candidaţi.

În opinia sa, programul partidului ar fi în stare să asigure dezvoltarea normală a Republicii Moldova, asigurarea unui trai decent populaţiei şi aderarea la UE. Programul se numeşte „Eurointegrare cu AMN cu la guvernare şi prevede astfel de obiective ca: eurointegrarea, bunăstarea poporului, justiţie independentă, salt economic al ţării etc.

În Moldova sânt oficial circa 2,449 mil. alegători.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE