Incident nefericit la Bălți. O adolescentă de 16 ani a fost electrocutată puternic în momentul în care încerca să urce într-un troleibuz. Șocul a fost atât de intens încât fata a fost aruncată la o distanță de 3 metri, iar toate firele din troleibuz au ars, scrie stirilocale.md.
Potrivit unui vizitator al site-ului stirilocale.md, incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 13:00, pe ruta de troleibuz cu nr.3.
În momentul electrocutării toate siguranțele troleibuzului și firele electrice din acesta au ars. Fata a suferit un șoc puternic și a fost internată în Secția chirurgie a Spitalului municipal Bălți.
Tudor Enache, medicul șef al Secției de chirurgie, a confirmat această informație. Potrivit lui, pacienta se află în stare stabilă și a început deja să miște picioarele. Totodată, medicul spune că fata nu va rămâne invalidă.
Serghei Gheorghe, directorul Întreprinderii municipale „Direcția de troleibuze”, susține că acesta este un caz extrem de rar. Potrivit lui, a fost creată o comisie care se ocupă de investigarea acestui caz, iar rezultatele vor fi anunțate ulterior.
Troleibuzul implicat în incident are o vârstă de peste 30 de ani. Astfel de mijloace de transport circulă zilnic pe străzile orașului Bălți.
Regia Transport Electric din Bălţi are în gestiune 31 de troleibuze, dintre care sunt funcționale doar 28.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE