Costul unei ore de servicii sexuale varia între 600 lei – 50 euro, în dependență de naționalitatea clientului, dintre care circa ¾ din bani îi reveneau organizatorilor principali, restul - prostituatelor.
Astfel, suspectul organiza și dirija activitatea filierei, recruta tinere pentru practicarea prostituției, asigurîndu-le cu spațiu locativ și mijloace financiare pe perioada de activitate.
De asemenea, acesta le asigura transport pentru ieșirile cu clienții, coordona comenzile și contingentul care urma să deservească clienții, verifica profilul clientelei, asigura securitatea în timpul prestării serviciilor intime.
Forțele de ordine au identificat trei complici ai acestuia,  printer care se află şi soţia suspectului, o tînără cu pseudonimul „Vica”, originară din s. Speia, Anenii-Noi şi o tânără în vârstă de 27 de ani, din capitală, fiecare avînd roluri bine determinate.
În prezent, cei 4 membri ai filierii sunt cercetați penal, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 la 7 ani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE