În seara zilei de 4 octombrie curent, o persoană necunoscută a intrat într-o farmacie din strada Izmail, de unde a furat aparatul de casă cu tot cu bani în sumă de 1600 lei. În timpul furtului farmacista nu se afla la locul de muncă, însă a observat când făptaşul deja părăsea în grabă locul infracţiunii. Respectiv victima s-a luat din urma lui, într-un final bănuitul a aruncat aparatul de casă cu bani şi a dispărut într-o direcţie necunoscută. Imediat a fost alertată poliţia.
Potrivit CGP, au fost examinate atenţie înregistrările video de la camerele de supraveghere instalate la un magazin comercial din preajmă. Ca rezultat au reuşit identificarea şi reţinerea bănuitului. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 28 ani, care a recunoscut în detalii infracţiunea săvârşită. Anterior el a mai figurat în calitate de bănuit într-un caz de furt de telefon mobil.
În prezent, el este cercetat penal și riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 4000 la 10.000 lei sau închisoare de până la 3 ani.
Poliţiştii nu exclud că figurantul ar mai fi fost implicat şi la comiterea altor infracţiuni pe teritoriul capitalei, astfel sunt verificate mai multe versiuni.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE