A furat din geanta unei femei circa 15.000 de lei. Este vorba de un locuitor al capitalei, în vârstă de 35 de ani, care a fost recent reținut de poliție. Cazul fiind înregistrat în luna noiembrie curent. Hoţul anterior a mai fost judecat pentru infracţiuni similare, ispăşindu-şi pedeapsa în locurile de detenţie un an de zile. În cadrul audierilor s-a constatat că bănuitul se deplasa cu maxi taxi supraaglomerat de pe ruta 117, ţinta lui a fost geanta unei femei, în care avea 12.000 lei şi 200 dolari.

Profitând de neatenţia victimei, el a reuşit să sustragă banii însă a fost observat şi luat la rost fără ca femeia să-şi dea seama că individul a furat anume acea sumă mare de bani. Respectiv el a coborât din transport şi a dispărut într-o direcţie necunoscută. Ulterior, victima a depistat lipsa banilor şi a alertat poliţia.
Bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia şi a întors banii victimei. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, care prevede amendă în mărime de la 300 la 1000 unităţi convenţionale sau închisoare de până la 4 ani. Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE