Administrația Militară Regională Odessa anunță că a fost interzisă vizitarea plajelor, organizarea de evenimente publice și vânzarea de băuturi alcoolice în unitățile de agrement, seara.

„Unitățile de divertisment nu pot funcționa seara. Unitățile trebuie să-și închidă activitatea cel târziu la orele 20:00 - 22:00, acest lucru va permite angajaților unităților și turiștilor să termine munca în siguranță și să ajungă acasă. Șefii unităților de agrement trebuie să asigure munca de securitate privată a unităților pentru a împiedica turiștii să intre în zona de plajă”, a precizat Serghei Bratciuk, reprezentant al administrației din Odessa.

În regiune sunt interzise discotecile, serbările, concertele și evenimentele publice cu aglomerație mare. Totodată, este permisă exploatarea restaurantelor, piscinelor, hotelurilor și furnizarea de servicii de sănătate aferente.

Vânzarea tuturor tipurilor de băuturi alcoolice este permisă între orele 9:00 și 18:00. Acest ordin se aplică și unităților de agrement - cafenele și restaurante.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE