Liderul PNL, Vitalia Pavlicenco l-a acționat în judecată pe liderul PSD, Victor Șelin, anunță Politik.md. Motivul pentru care a decis să facă această acțiune este defăimarea și declarațiile calomnioase pe care Șelin le-ar fi adresat  liderului național-liberal.

„În cadrul emisiunii „Tema Săptămânii” la postul de televiziune 2 PLUS, pe data de 15.09.2012, pârâtul, Victor Şelin, a răspîndit, cu bună ştiinţă, scorniri mincinoase ce  mă defăimează. Expresia calomnioasă „неофашистка” (neofascistă) este la minutul 2:09 după pauza de publicitate, iar expresia calomnioasă „ВыиКГБ-исткойбыли, всёмызнаем” („aţi fost şi KGB-istă, cunoaştem totul”) este la minutul 17:59 al înregistrării”, se arată în cererea de chemare în judecată.
 
Tot în scrisoare se mai menționează că, în cadrul aceleiaşi emisiuni, pârâtul a ofensat-o intenţionat prin expresia verbală, inadmisibilă şi nedemnă, care contravine normelor de conduită general acceptate într-o societate democratică. Expresia verbală ofensatoare „Închide gura!!!” a fost rostită de pârât la minutul 12:04 după pauza de publicitate”, se mai anunță în cerere
 
Vitalia Pavlicenco anunță că cererile au fost deja expediate Comisarului general al Chișinăului și lui Victor Șelin. „Dacă nu va fi pedepsit, îl voi chema în judecată, unde îi voi arăta și “cum am lucrat în KGB”, și “ce neofascistă sunt” și cine “trebuie să închidă gura”. Și asta îi așteptă pe toți, care vor difuza minciuni despre persoana mea. Pentru că m-am săturat să mai aud atâtea minciuni și făcături la adresa mea, care nu au nimic în comun cu realitatea. Dacă nu se va rezolva aici, voi ajunge la CEDO, unde, un dosar Pavlicenco vs Voronin își asteaptă deja ultima examinare, fiind pus pe rol”, a menționat Vitalia Pavlicenco.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE