vi.ill.in.uaO tânără de 24 ani originară din Chișinăucare a fost dată dispărută în Ucraina în luna iulie a fost găsită moartă întrun parc din Kiev.
Săptămâna trecută presa din Ucraina scria că forțele de ordine din Kiev o caută pe o tânără originară din Moldova. Ea venise în vizită în capitala țării vecine, iar de pe data de 18 iulie nu a mai luat legătură cu rudele sale. Astăzi, miliția ucraineană a anunțat că fata a fost găsită moartă într-un parc din Kiev. Purtătorii de cuvânt ai miliției afirmă că tânăra ar fi făcut cunoștință cu un bărbat de 33 de ani în hostelul în care închiria o cameră. Oamenii legii cred că individul a și ucis-o. 
Fata s-a cazat în hostelul în care rezervase o camera. Acolo a făcut cunoștință cu un bărbat de 33 de ani. El i-a propus tinerei să iasă a doua zi la plimbare în oraș. Tânăra ar fi acceptat propunerea, iar când au ajuns într-un parc, individul a încercat să se dea la fata. Refuzul tinerei l-a înfuriat, el a scos un cuțit și a înjunghiat-o în piept.
Potrivit poliției ucrainiene, pentru a ascunde urmele, asasinul a aruncat cadavrul victimei într-o groapă.
Individul de 33 de ani este originar din orașul Krivoy Rog și are antecedente penale. Acesta, fusese condamnat pentru jaf, când era încă minor, iar ulterior a mai fost judecat pentru omor și viol. El a fost reținut, fiind bănuit de omor intenționat.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE