Socialiștii susțin că au pregătit toate actele necesare pentru a ataca în instanțele naționale și internaționale deciziile de majorare a tarifelor, adoptate recent de Agenția Națională de Regrementare în Energetică, informează Politik.md.
În context, PSRM solicită convocarea unei ședințe de urgență a Parlamentului Republicii Moldova cu invitarea conducerii ANRE, a Ministerului Economiei, Ministerului Finanțelor și Ministerului Protecției Sociale și Familiei pentru a determina posibilitățile de anulare a deciziilor ANRE, dar și posibilitățile de alocare a unor surse financiare în acest sens pentru păturile social vulnerabile. Mai mult decât atât, socialistul Igor Dodon consideră că prin deciziile Agenției Naționale de NRE de majorare a tarifelor, actuala guvernare încearcă să întoarcă de pe spatele populației cel puțin o parte din miliardele furate.
Astfel, dacă solicitările nu le vor fi auzite, partidul de opoziție asigură că va organiza în acest sens proteste masive ale populației, cu participarea a zeci de mii de persoane. 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE