Furnizorul britanic de servicii bancare Revolut își retrage serviciile din Republica Moldova, după un an de activitate începând cu 20 iulie, potrivit unui mesaj afișat pe conturile utilizatorilor.

„Ne pare rău să vă informăm că am decis să întrerupem Revolut Lite servicii, în vigoare din 20 iulie. Aceasta nu a fost o decizie ușoară, dorim să vă mulțumim pentru sprijinul și loialitatea dumneavoastră. Am luat decizia strategică de a ne concentra pe oferirea unei game complete de servicii atunci când intrăm pe noi piețe", se menționa în scrisoarea trimisă de Revolut utilizatorilor din Republica Moldova.

Revolut a declarat că plecarea nu este definitivă și că intenționează să revină pe piața din Moldova.

Pe de altă parte ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării al Republicii Moldova a venit cu un comentariu la decizia comercială a companiei Revolut de a retrage versiunea Lite din mai multe țări, inclusiv Republica Moldova. Ministerul declară că Revolut intenționează să revină cu o versiune îmbunătățită, completă pentru clienții săi:

„În urma unei analize amănunțite, am decis să întrerupem serviciile Revolut Lite, ca parte a strategiei noastre de dezvoltare continuă. După ce ne-am consultat cu clienții noștri, am ajuns la concluzia clară că abonații Revolut Lite din toate țările în care am oferit acest serviciu își doreau experiența completă a unei aplicații pe deplin funcționale. Țelul nostru în viitor este de a ne îmbunătăți oferta punând accent pe o gamă mai largă de servicii care răspund mai bine nevoilor clienților noștri din aceste regiuni. Această schimbare de strategie ne permite să investim mai mult în caracteristici și funcționalități mai performante care oferă o experiență mai integrată.

Îi invităm pe clienții noștri Revolut Lite să se înscrie pe lista de așteptare pentru a rămâne la curent cu progresele pe care le facem și ne propunem ca pe viitor să le oferim soluții mult mai bune”, se menționează ăn comunicatul ministerului de resort

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE